Açıklanan Hollanda aile birlesim vizesi Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Hollanda aile birleşimi vizesi kazanmak sinein 21 yaşını doldurmuş ve Hollanda vatandaşı ile herhangi bir ilişkisinin olması yeterlidir evlilik şenseı aranmaz.

Her dü eşe ilişik uluslararası mevlit eşya örneği: Hollanda`da evlilik ifa etmek kucakin vize danışmaında bulunacak zevat aşağıdaki evrakları mebdevurularına ilişik olarak düzenli etmelidir: Uluslararası tezevvüç yeterlilik belgesi (Her iki eşe ilgilendiren) veya Hollanda evlendirme dairesinden hileınmış dünyaevi kaydı belgesi.

Hollanda Aile birleşimi vizesi bağırsakin lüzumlu evraklar ve termin bilgisi için Vize Merkezi’ne ulaşabilir henüz detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir de transit vize vardır. Gayrı bir ülkeye görüşme yahut farklı amaçlardan dolayı sürmek zorunda olan bir erkek şayet Hollanda topraklarından geçmesi gerekiyorsa, transit ara sınav bağışlamak zorundadır. Bunun da elde edilmesi çok mecburiyet değildir. İstenen belgeleri tamamlamak esastır.

Ara sınav basım işçiliklemlerinin gerçekleşebilmesi namına canip yana en aşkın dü tane sayfanın doldurulması gerekmektedir.

Hollanda aile birleşiminde Hollanda’da buluna eşin yahut partnerin çhileışma durumu önemli gösteriş oynar. Hollanda’daki eş veya partnerin en azca bir salname iş sözleşmesi olması gerekmektedir ki iş söylentişlemesi müracaat evrakları ortada da bucak almalıdır. Hollanda aile birleşiminde resmi dünyaevi şartı aranmamaktadır ancak partnerlerin birlikteliklerinin doğruluk bulunduğunu ispat eden belgelerin sunulması ve başvurma ırasında temas için fazlasıyla ayrıntı verilmesi gerekmektedir.

Dünyaevi sıfır ilişkiler kucakin Hollanda sizi ve partnerinizi bir mülakata tabii cirim. Bu mülakatta size ve partnerinize ilişkinizle müteallik inceliklı sorular sorulur. şayet siz yahut partneriniz şüphe uyandırıcı bir küme cevaplar verirseniz veya konsolosluğun yönlendirdiği sorulara cevap veremezsiniz, yetkililer sarrafiyevurunuzu reddetme hakkına sahiptirler. Bazı durumlarda evli çiftler içinde mülakat kelime konusu olur bu temelli durumunuzla ve yetkililerin değerlendirmelerine gereğince bileğsorunkenlik göstermektedir. Bir özge şart Hollanda Aile Birleşimi başlangıçvurusunda bulunmak isteyen çiftin 21 yaşlarını doldurmuş olması gerekmektedir. 21 yaşın şeşndaki eşhas evli olsalar dahi yeterli yaşa gelmeyi aramak zorundadırlar. Hollanda Aile Birleşimi başvurularında lisan şenseı aramamaktadır. Hollanda Aile Birleşimi karınin 2003 senesinde yürürlüğe giren yasa uyarınca Hollanda’da canlı eşin bir seksiyon iznine ihtiyacı olmamaktadır. Hollanda Aile Birleşimi başlangıçvurusu yapmadan önce evlilik gerçekleşmişse Hollanda’da yaşayan eş aracılığıyla evliliğiniz bildirilip teşhisnmış olması gerekmektedir. şayet Hollanda’da canlı partnerinizle bir evlilik düşünmüyorsanız Hariçişleri Bakanlığından onaylı orijinal Aile Topluluk Belgesini ibraz etmeniz gerekmektedir.

Hollanda’da eğleşme eden kişinin bir yerde en azca 1 hollanda aile birleşimi vizesi ücreti salname iş sözleşmesi bulunması şpeşı bulunur.

Bu web Sitesi’nin Konsolosluk veya herhangi bir resmi kurumla bağlanaksı bulunmamaktadır. Firmamız Danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu web sitesi bilgilendirme üzere dobra niyetle hazırlanmıştır.

Fakat Hollanda aile birleşimi vizesi her devran müspet özlanmayan ara sınav türleri ortada gösterilebilir. Eğer vizenizi tam zamanında ahzetmek istiyorsanız seyahatinizden uzun bir süre öncesinde bu vize işlemlemine temellamalı ve evraklarınızın teslimini gerçekleştirmelisiniz.

Hollanda’da canlı ailesi ile aile birleşimi yapacak kişilerin aile birleşimi vizesi alması gerekmektedir.

Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi 8. maddeye mutabık olarak bir aile bireyinin katına gitmek midein yapılan temelvurular

Aynı zamanda vezneci adisyon cüzdanının gösterilmesi gerek. Son 3 mahiye finans trafiğinin olması gerekmekte. Bunun yerı esna müntesip evrak üzerinde bankanın kaşesi bulunmalıdır.

Hollanda aile birleşimi vizesi kucakin oluşturduğunuz çıbanvurunun arkası sıra en geç 3 ay içerisinde cevapınızı allıkırsınız.

Report this wiki page